Werkwijze | Olga van Weelie
Menu

Werkwijze

Iedereen heeft fases in zijn of haar leven waarbij er even ‘een stokje tegenaan moet’.
Zit jij nu in zo’n fase? Dan help ik je graag.

Ik help je graag met het ontrafelen van je gedachten. Je vraagstukken in een nieuwe context zien om zo meer grip te krijgen op je eigen leven. Persoonlijk leiderschap gaat over reflecteren, oplossingen zoeken en zelf sturing geven. Soms is het goed om daar met een coach over te praten om zodoende je gedachten opnieuw vorm te geven. Blijven zoeken naar je eigen groei en bloei in dit leven, dat kun je niet altijd alleen. Soms heb je wat ‘extra water’ en aandacht nodig.

Coach voor persoonlijk leiderschap

Als coach begeleid ik veelal jonge mensen die nog studeren of starten in loondienst of als ondernemer. Ook mensen die in een latere fase starten in een managementfunctie kunnen bij mij terecht met hun vragen. De vraagstukken over persoonlijk leiderschap zijn zeer divers. Dus ook de gesprekken die ik heb zijn heel verschillend. Soms is één gesprek genoeg, soms zijn er meer contactmomenten nodig om weer verder te kunnen.

Tijdens de gesprekken stel ik veel vragen om het vraagstuk in kaart te brengen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou als mens en ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt tijdens onze gesprekken. Ik ben discreet, dus je kunt er op vertrouwen dat wat wij bespreken door mij nooit bij anderen terecht komt. We gaan samen op zoek naar het antwoord op jouw vraagstuk, waarbij jij het tempo bepaalt.

Contact met Olga van Weelie

Wil je meer informatie over mijn werkwijze als coach en de coachingsgesprekken? Stuur dan een e-mail naar: contact@olgavanweelie.nl of bel op nummer 06-22 37 13 03

Ik kijk er naar uit kennis met je te maken.