Coaching | Olga van Weelie
Menu

Coaching

Als coach werk ik graag samen met:

Studenten

Als freelance docent werk ik voor de Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hier coach ik studenten tijdens hun profileringsfase bij het maken van hun persoonlijke portfolio en begeleid hen bij het maken van hun scriptie. Daarnaast heb ik binnen de communicatieopleiding verschillende vakken gegeven als Corporate Communicatie, Crisiscommunicatie, Issuesmanagement en Mediatraining. Naast het doceren heb ik verschillende projecten op organisatorisch vlak begeleid. Tevens ben ik module coördinator Competentieontwikkeling en Profilering van derde- en vierdejaars studenten.

Leiders/managers/ondernemers

Als coach adviseer ik (jonge) leiders, managers en ondernemers in persoonlijk leiderschap. Leidinggeven aan mensen en processen geeft specifieke vraagstukken. Je wordt gespiegeld in je eigen gedrag. Soms is dat confronterend en is het goed daar eens met een coach over te praten. Vooral jonge of startende managers kunnen dan wel een steuntje in de rug gebruiken.

Ondernemingen en communicatieafdelingen

Als zelfstandig communicatieadviseur adviseer ik organisaties over communicatievaardigheden en competentieontwikkeling van medewerkers. Ik geef uitleg over de kracht van non-verbale communicatie en doe voorstellen voor procesverbeteringen.

Contact met Olga van Weelie

Wil je meer informatie over mijn werkwijze als coach en de coachingsgesprekken? Stuur een e-mail naar contact@olgavanweelie.nl of bel op nummer 06-22 37 13 03.

Ik kijk er naar uit kennis met je te maken.